Aşk yeniden mi başlıyor! ( Balıkesir'de İyi Parti ve Chp Prensipte Anlaştı )

TAKİP ET

Evet yanlış duymadınız. İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir'de gizli ittifak peşinde. 5 ilçe İyi Parti'ye bırakıldı.

31 Mart seçimleri öncesi siyaset sahnesi oldukça hareketli. Tüm ülkenin seçime odaklandığı bu günlerde Balıkesir'de gizli bir ittifak tohumları ekildi. 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son verdiği Millet İttifakı'nın iki tarafı CHP ve İYİ Parti Balıkesir özelinde tekrar masaya oturdu.

Toplantı Gizli Gerçekleşti

Dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezinde gizli olarak gerçekleşen toplantıya İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi YörükCumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Millet Vekili Serkan Sarı ve Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın Katıldı.

Toplantıda Balıkesir'in seçim kaderini etkileyecek kararlar masaya yatırıldı.

Toplantıda Karesi,Savaştepe,İvrindi,Havran,Bigadiç ilçelerinin İYİ PARTİ adaylarına bırakılması kararlaştırılırken. Altıeylül için gözler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinden gelecek habere çevrildi.

Peki asıl soru şu ? Cumhuriyet Halk Partisi tarafından bu kadar ilçe İYİ PARTİ'ye bırakılırken karşılığında neyin sözü alındı.

Geçtiğimiz günlerde TURHAN ÇÖMEZ'in adaylığı konuşulmaya başlanmıştı,bu hamle ile ÇÖMEZ'in adaylıktan geri çekilmesinin sözü mü alındı?

Tüm bu soruların cevabı önümüzdeki günlerde netleşecek.

iyi parti balıkesir ittifak ahmet akın Hasan Fehmi Yörük Serkan Sarı Erden Köybaşı Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir balıkesirinsesi